Despre Noi

Viata e frumoasa cand te bucuri de toate experientele si invataturile ce ti le ofera, nu-i asa? Cine s-ar fi gandit acum 20 de ani sa raspunda la intrebarea: “ Ce vrei sa te faci?” cu “Florareasa din gradinita”

Nimeni. 🙂

Asa ca m-am delectat cu diverse experiente de viata incepand cu croitoria din revistele Burda folosind masina de cusut Singer a bunicii, combinata cu exersatul la pian intr-un apartament de bloc cu vecini amabili. Am descoperit apoi cercetarea sociologica din primii ani ai revenirii la viata a stiintelor sociale dupa ’89 si m-am entuziasmat organizand primele campanii de sampling si merchandising pentru companiile multinationale proaspat venite in Romania (adica oferirea de produse si aranjarea strategica a rafturilor magazinelor). M-am bucurat sa fiu apoi reprezentanta celei de-a 3-a puteri in stat ca reporter in departamentul social al televiziunii nationale si iar apoi de organizarea de campanii de comunicare pentru clienti internationali si locali deserviti de agentiile de publicitate.

Si toate aceastea m-au invatat sa am curajul de a crede in visele care pot deveni realitate.
Era toamna, aveam demisia formulata intr-un mesaj catre sefii mei si am plecat intr-o scurta vacanta. Ma plimbam pe strazile Genevei, cand am trecut prin fata unei florarii cum rar intalnesti in Bucuresti. Cautam o schimbare si gandul la frumusetea zarita intr-o clipa prin geamul tramvaiului a fost atat de puternic incat m-a facut sa pornesc la drum urmandu-mi instictul: cum ar fi sa deschid un asemenea colt de rai pe strazile Bucurestiului?

Continuarea si confirmarea au venit dupa cateva luni, la Londra, la cursurile The Covent Garden Academy of Flowers, sustinuta apoi de cativa prieteni increzatori si frumosi dispusi sa parieze pe instinctele mele, toate combinate cu inspiratie, curaj, consecventa si perseverenta care iata, m-au facut sa ajung sa ma trezesc cu frigiderul jumatate plin cu flori.

De atunci, adaug in fiecare zi zambete si motive de bucurie pentru ca mi-am gasit calea spre ce poate fi o Ana in cel mai bun fel al ei, un impletitor de frumos in atelierul Flowersophy (viitoare florarie Flowersophy), alaturi de Magda si Corne, partenerii mei si un sustinator al creativitatii in atelierele pentru copii si adulti organizate in parteneriat cu Lumea lui Momo si diverse locatii (Aristocats, Coftale).

o Ana

Florareasa de gradinita (plina de flori, copii si adulti cu suflet de copil)